Légiósok

Huszti Szabolcs a meccs legjobbja – edzője büszke a csapatra

A frankfurtiak helyén kezelik a bravúros Dortmund elleni győzelmet.

Kapcsolódó cikkek

Korábban beszámoltunkarról, hogy Huszti Szabolcs vezérletével bravúros győzelmet aratott az Eintracht Frankfurt hazai pályán. A hétközben a Bajnokok Ligájában gálázó Borussia Dortmund idegenben szenvedett 2-1-es vereséget. Huszti Szabolcs csapata első gólját vállalta magára, majd győztes gólpasszt adott a hajrában.

Remek teljesítménynek köszönhetően a WhoScored-nál a magyar középpályás 8,1-es pontszámmal zárt, a mezőnyben senki sem kapott nála jobb osztályzatot.

A hazaiak mestere, Niko Kovac a lefújás után így értékelte a találkozót:
– Nem egyszerű egy olyan erős csapat ellen jó teljesítményt és eredményt elérni, mint amilyen a Borussia Dortmund. Nagyot küzdöttünk a mai győzelemért, a srácok keményen megdolgoztak a három pontért, csak gratulálni tudok a fiúknak. Szerencsésnek érzem magam, és büszke vagyok, hogy ilyen csapatot irányíthatok. Ennek ellenére szeretnék realista maradni, nem akarok álmodozni, és azt sem szeretném, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítanánk a szombati győzelemnek. Észnél kell maradnunk, nem szabad elszállnunk – nyilatkozta a horvát mester, aki kiemelte, csapatával az előző szezon végén a 16. helyen végeztek, és csak osztályozóval sikerült megtartaniuk az élvonalbeli tagságot.

A frankfurtiak jelenleg harmadikok a tabellán, 24 pontot gyűjtve szorosan tapadnak az élmenő RB Leipzig – Bayern München duóra.

Olvasói sztorik