Kleinheisler jó hangulatban utazna a válogatotthoz

A Darmstadtnál kölcsönben lévő játékos reméli, hogy megverik a Werdert szombaton.

Pikáns összecsapásra előtt áll Kleinheisler László: a Werder Bremen futballistája nyáron a Darmstadt együtteséhez került kölcsönbe, a két klub pedig összecsap hétvégén a Bundesliga hatodik fordulójában. Az ügy apropóján több médium is interjút készített a magyar középpályással: a Bild hasábjain megjelent nyilatkozatáról már beszámoltunk, de természetesen a brémaiak is megkeresték játékosukat – Kleinheisler elsőként a nyárról és a Darmstadtba igazolásáról beszélt a Werder hivatalos oldalának:

– Az Európa-bajnokság nagyon jól sikerült számomra, rengeteg önbizalmat adott nekem. Sajnos a sérülés meglehetősen rosszkor jött, de nem siránkoztam, csak az lebegett a szemem előtt, hogy mihamarabb visszatérjek a pályára. Természetesen úgy terveztem, hogy Brémában folytatom tovább, de a sérülés és az előszezon kihagyása miatt nagyon nehéz lett volna játéklehetőséghez jutnom a csapatban. A Darmstadt ugyanakkor nagyon akart engem, és jó esélyt láttam arra, hogy itt állandó lehetőséghez jussak a Bundesligában – eddig ez egész jól is ment.

– Minden meccset tűkön ülve várok a német bajnokságban, de ez a Werder elleni összecsapás tényleg különleges lesz, alig várom, hogy lássam az ismerős arcokat, és megmutassam a pályán, hogy mennyit érek – folytatta Kleinheisler. – A forduló után ráadásul bajnoki szünet következik, szeretnék jó érzéssel hazautazni a válogatott táborába. Mindkét csapat mindent meg fog tenni a győzelemért, ez nem is kérdéses, de optimista vagyok, szerintem meg tudjuk nyerni a találkozót. Bár a többi meccsen szorítok a Werder sikeréért, most mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy mi hagyjuk el győztesen a pályát – zárta interjúját a magyar légiós.