Légiósok

Priskin hamarosan visszatérhet a pályára

A magyar válogatott csatár szerint a Slovan Bratislava még nyílttá teheti a szlovák bajnokságot, melynek hajrájában már ő is segítene a pozsonyiaknak.

Kapcsolódó cikkek

A Horvátország elleni barátságos mérkőzésen szenvedett térdsérülést a Slovan Bratislava magyar válogatott támadója, Priskin Tamás, akit március végén meg is operáltak. A válogatott csatár a beavatkozás óta Telkiben végzi a rehabilitációját, és ha nem szól közbe semmi, hamarosan ismét onthatja a gólokat.

– Köszönöm szépen, minden rendben van, haladok szépen a cél felé – felelte a Rangado.hu érdeklődésére az 52-szeres válogatott Priskin Tamás. – Az elmúlt hetekben erősítettem a lábamat, a térdemet, és lassan elkezdhetem a futóedzéseket is. Bízom benne, hogy hamarosan elérek oda, hogy a csapattal tudjak tréningezni. Ehhez még szükség van egy kis időre, de remélhetőleg minden rendben lesz.

– Nem akarok jóslatokba bocsátkozni, hogy mikor edzhetek már tényleg a csapattal – folytatta a 29 éves csatár. – Fontos, és nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy bármikor jelezhet a térdem, hogy lassítsak, de bízom benne, hogy nem fog. Nem akarom azt mondani, hogy pont két hét múlva már rendben leszek, mert lehet, hogy csak három-négy hét múlva. Pozitív, hogy jól reagál a térdem a munkára.

A Slovan Bratislava hátránya hat pontra csökken az éllovas Trencsénnel szemben, ha a ma esti bajnokiját behúzza hazai pályán. Priskin szerint csapata még nyílttá teheti a szlovák bajnoki aranyért folytatott harcot, remélhetőleg az ő segítségével.

– Ha a soron következő meccsünket megnyerjük, akkor hat pontra csökken a Trencsén előnye, ráadásul a listavezető egyszer még hozzánk is látogat. Ha azon a mérkőzésen megverjük őket, akkor újra nyílt lehet a bajnokság. Bízom benne, hogy addig még botlanak egyszer. Fontos számunkra, hogy addig minden találkozónkat hozzuk, és akkor bármi előfordulhat azon a sorsdöntő összecsapáson. Látok rá reális esélyt, és minden nap azért dolgozok keményen, hogy az utolsó néhány bajnokin a hajrában pályára tudjak lépni.

Olvasói sztorik