Légiósok

Dárdai felesége a garancia a Hoffenheim ellen

A Német Kupa-elődöntő előtt még be kell gyűjtenie a három pontot a Herthának.

A Hertha BSC jövő szerdán a Német Kupa elődöntőjében a Borussia Dortmundot fogadja hazai pályán, amelyre már az összes jegy elfogyott elővételben. Előtte azonban hétvégén vár még egy fontos megmérettetés Dárdaiékra, hiszen szombat délután a 14. helyen álló Hoffenheim csapatához látogatnak a Bundesliga harmincadik fordulójában.

– Számomra most csak is a Hoffenheim elleni találkozó számít, nyugodtan kérdezze meg a feleségemet is erről – kezdte „dárdaisan” a mérkőzés előtti nyilatkozatában a magyar vezetőedző. – A legjobb csapattal állunk ki a hétvégén, az elmúlt időszakban sérüléssel bajlódó Anthony Brooks és Vedad Ibisevics is bevethető lesz. Nagyon kellene a három pont, hogy a dobogón maradjunk, de ha esetleg ez nem jön össze a szezon végén, akkor sem hiszem, hogy azt kudarcként könyvelnénk el itt a klubnál.

A Hoffenheim egyébként jobb formában várja a találkozót, mint a berliniek. Legutóbbi hat mérkőzéséből négyet megnyert Julian Nagelsmann együttese, így már elkerültek a kiesési zónából, míg a fővárosiaknak fontos lenne, hogy újra rátaláljanak a győztes útra, hiszen legutóbbi két összecsapásukon egyiken sem gyűjtötték be a három pontot.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik