Légiósok

Nikolicsot felelősségre vonták a mesterhármasa után

A varsói Legia csatárának nem lett volna szabad átengednie a tizenegyest…

Kapcsolódó cikkek

Szerdán beszámoltunk róla, hogy a magyar válogatott csatára, Nikolics Nemanja mesterhármassal járult hozzá a varsói Legia 4-0-s sikeréhez a Lengyel Kupa elődöntőjében. Az élvonalban listavezető fővárosiak a másodosztályú Zawisza Bydgoszcz együttesét győzték le hazai pályán a párharc első mérkőzésén. A góllövőlistát vezető Nikolics végigjátszotta a találkozót, amelynek első félidejében egyszer, második felvonásában pedig kétszer volt eredményes.

A remek eredmény ellenére Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző nem volt teljesen elégedett a látottakkal. A 73. percben büntetőhöz jutott a Legia, amit Ondrej Duda végzett el, pedig Nikolics volt kijelölve. A szlovák középpályás pedig kihagyta a tizenegyest…

A klub honlapjának beszámolója szerint csütörtökön az edző beszélgetésre hívta a két játékost. Csercseszov már a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón is nyíltan beszélt róla, hogy nem tűri a fegyelmezetlenségeket.

A reggeli beszélgetés nyugodt volt és tárgyszerű. Az edző végül úgy döntött, nem lesznek következményei az esetnek, de hangsúlyozta: megköveteli labdarúgóitól, hogy teljesítsék az utasításait. A visszavágót április 6-án rendezik meg.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik