Légiósok

Lovrencsics passza három pontot ért a Poznannak

Vasárnapi légiós-körkép.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A Dárdai Pál vezette Hertha BSC ezúttal pont nélkül maradt a Bundesligában.

Balogh Norbert hosszú idő után kapott ismét lehetőséget az olasz élvonalbeli Palermóban. A magyar csatár az Inter elleni hajrában állt be.

Lovrencsics Gergő győztes gólpasszt jegyzett a lengyel élvonal 26. fordulójában. A magyar támadó Kádár Tamáshoz hasonlóan végig a pályán volt a Lech Poznanban a Cracovia elleni bajnokin, mely a 86. percben dőlt el: 1-1-nél Lovrencsics passzából Gajos vette be a vendégek kapuját. A harmadik helyezettet győzte le a Poznan, mely újabb három pontot szerezve már az ötödik helyen áll.

Vécsei Bálint a 69. percben lépett pályára az olasz harmadosztály C-csoportjának 25. fordulójában. Csapata, a Lecce egy 94. percben szerzett góllal mentette 1-1-re a Melfi elleni bajnokiját.

Vanczák Vilmos végigjátszotta az FC Sion 23. fordulóban rendezett bajnokiját a svájci élvonalban. Az együttes a liechtensteini Vaduz ellen nyert 2-0-ra, ezzel őrzi negyedik helyét a tabellán. A magyar védő a hajrában sárga lapot kapott.

Ezúttal sem nevezte Jürgen Klopp menedzser a Liverpool FC keretébe Bogdán Ádámot. A magyar kapus csapata a Premier League 29. fordulójában a Crystal Palace vendégeként nyert 2-1-re úgy, hogy az utolsó fél órában emberhátrányban volt – James Milnert még 1-0-s Palace-vezetésnél állították ki, innen egy hajrában szerzett góllal és egy utolsó pillanatban értékesített büntetővel szerezte meg a három pontot a Pool.

Közel 40.000 néző előtt Seattleben kezdte meg az MLS 2016-os szezonját a Sporting Kansas.

A találkozót meg is nyerte Sallói Dániel csapata 1-0-ra. A magyar támadó a keretben volt, de nem cserélték be.

Cikkünk a délután folyamán frissül!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik