Légiósok

Kalmár gólt lőtt, Gulácsival menetel a Lipcse

Nikolics nem lőtt gólt, csapata kikapott.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A német másodosztály 24. fordulójában Kalmár Zsoltra kezdőként számított az FSV Frankfurt. A magyar játékos góllal hálálta meg a bizalmat: a 48. percben az ő góljával vezetett 2-0-ra a csapata, mely végül 3-3-ra végzett az MSV Duisburg ellen. Kalmárt a 71. percben cserélték le, 3-1-es vezetésnél. Gulácsi Péter védte a listavezető RB Leipzig kapuját a Heidenheim ellen – újabb győzelmet arattak: ezúttal 3-1-es sikerrel gyűjtötték be a három pontot. A lipcseiek maradtak az élen, míg a Frankfurt 14. helyen áll a tabellán.

A tavasszal még nyeretlen Termalica otthonában szakadt meg Nikolics Nemanja klubja, a Legia Warszawa hibátlan tavaszi sorozata. A varsóiak 3-0-s vereséget szenvedtek a lengyel élvonal 25. fordulójában, és először veszítettek pontot 2016-ban – a magyar csatár végigjátszotta a meccset.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik