Légiósok

Bogdán is áldozata lehet a Liverpool nyári „nagytakarításának”

A The Sun szerint a magyar kapusra sem tart igényt Jürgen Klopp menedzser.

Kapcsolódó cikkek

A The Sun cikke szerint nyáron jelentősen átalakítja keretét az angol Premier League-ben szereplő Liverpool FC. A lap úgy tudja, Jürgen Klopp menedzser legalább hat játékost igazolna, és körülbelül ennyit engedne el, köztük a magyar válogatott Bogdán Ádámot is.

Bogdán kapcsán azt írják, Danny Ward kölcsönből való visszahívása már jelzés volt a magyar kapus felé – miatta a kispadról is kiszorult –, és mivel a német szakvezető nem igazán elégedett a liverpooli kapusok teljesítményével, ezért mindenképpen olyan hálóőrt szeretne igazolni, aki komoly rivalizálásra készteti az első számú kapus Simon Mignolet-t, sőt akár ki is szorítja őt a kapuból.

A lehetséges távozó között szerepel Christian Benteke is, akit tavaly 32,5 millió fontért igazoltak, de a hírek szerint elégedetlenek vele. Érdekesség, hogy Bogdán riválisa, Mignolet helyét is kérdőjelesnek írják a jövő évi keretben, annak ellenére, hogy nemrég kötött ötéves szerződést a klubbal.

Jon Flanagant említik, mint az egyik biztos maradót: noha nyáron lejár a szerződése, vele szinte biztosan hosszabbítanak a vezetők. Az érkezők között ismét felmerült a müncheni Mario Götze, csak úgy, mint a schalkés Joel Matip. Ben Chilwell jelenleg a Leicesterben bizonyít, őt is kinézte magának a Liverpool, és az Udinese középpályása, Piotr Zielinski is érkezhet.

Olvasói sztorik