Légiósok

Nagyot fordult a világ Dzsudzsákkal

Végre jó hírek: a török sajtó dicséri a gólpasszt adó magyar légióst.

Kapcsolódó cikkek

Mint beszámoltuk róla, a török élvonal 23. fordulójának szombati játéknapján Dzsudzsák Balázs csapata, a Bursaspor 1-0-ra győzött az Eskisehirspor vendégeként. Válogatottunk csapatkapitánya is ott volt a kezdőcsapatban, ami azért jó hír, mert az elmúlt hetekben – a gyenge teljesítménye miatt – a kispadra szorult, és legjobb esetben is csak csereként beállva jutott szóhoz.

Dzsudzsák ezúttal meggyőző játékkal rukkolt elő, olyannyira, hogy a helyi sajtóban is rögtön pozitívan számoltak be teljesítményéről – mint ismert, az elmúlt hetekben több lap is arról cikkezett, hogy a magyar játékostól elköszön az együttes.

Természetesen minden tudósításban kiemelik gólpasszát, ami végül győzelmet ért a csapatnak. A Bursasporum.com portál ezen felül is szemezgetett a mérkőzésről megjelent cikkekből.

Mint írják, „a magyar válogatott játékosa újra régi arcát mutatta”, és már „nagyon hiányzott a Bursa támadószekciójából”. Egy másik cikk hozzáteszi, hogy jó ötlet volt újra bizalmat szavazni a játékosnak, aki remek passzával döntően hozzájárult a csapat sikeréhez.

A Bursahakimiyet.com Dzsudzsákot is megszólaltattaa meccs után.

– A legjobb tudásunkat adtuk, megmutattuk a karakterünket. Kapott gól nélkül hoztuk le a meccset. Ez a siker növeli az önbizalmunkat. Örülök – mondta a magyar válogatott csapatkapitánya.

Olvasói sztorik