Légiósok

VIDEÓ: Nikolics ezúttal gólpasszt adott

Légiós-körkép: nagyon elrontotta Balogh Norbert születésnapját az AS Roma.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Egygólos győzelemmel folytatta szereplését a lengyel élvonalban a Nikolics Nemanját 75 percig soraiban tudó Legia Warszawa. Az Ekstraklasa második helyén álló együttes 2-1-re nyert a Zaglebie Lubin otthonában a 23. fordulóban – a varsóiak magyar gólkirálya a második találatnál előkészítőként jeleskedett.

https://www.youtube.com/watch?v=5qTffGTOFvs

Vanczák Vilmos végig a pályán volt a svájci bajnokság 21. fordulójában. A magyar védő csapata – mely ezúttal sem nevezte keretébe Mervó Bencét – 3-0-ra kapott ki a Grasshoppers otthonában.

A holland élvonal 24. fordulójában 2-2-es döntetlent játszott a De Graafschap a Vitesse elleni hazai bajnokin. A vendéglátóknál Vida Krisztofer a kispadról követte az eseményeket.

Ahogy arról már pénteken beszámoltunk, Balogh Norbert ismét helyet kapott a Palermo bajnoki keretében. Az együttes vasárnap este az AS Romával csapott össze. A magyar játékosnak külön cikket is szentelt a klub honlapja: vasárnap ünnepelte ugyanis 20. születésnapját. A magyar támadó csapatát simán, 5-0-ra verte a Roma – a születésnapos fiatal a kispadról nézte végig az olasz élvonal 26. fordulójában rendezett találkozót.

Nagy Dániel együttese, a német harmadosztályú Würzburger Kickers 1-0-s vereséget szenvedett a 26. fordulóban. A magyar középpályás a szünetben állt be.

Olvasói sztorik