Légiósok

Tőzsért sose szeretnék újra QPR-mezben látni a szurkolók

A magyar légiós gyenge hétvégi produkciója után felháborodott szurkolók tették közzé üzeneteieket Twitteren.

Kapcsolódó cikkek

A Fulham 3-1-es győzelmet aratott a hétvégén a Loftus Roadon a Tőzsér Dánielt is foglalkoztató Queens Park Rangers fölött. Mivel a rivális londoniak az ősszel a Craven Cottage-on is nyerni tudtak 4-0-ra, a szurkolók felháborodottan keresték a bűnbakot az újabb vereségért – sajnos a legtöbben Tőzsért találták meg…a hitc.com kifejezetten őt szidó üzeneteket gyűjtött össze, ebből szemezgetünk most.

“Megértem, hogy türelmesnek kell lennünk ezzel a csapattal, de rengeteg megmagyarázhatatlan dolog történt – például amikor Tőzsér indokolatlanul kivágta a 65. percben.”

“Hasselbainknek [az edzőnek – a szerk.] rengeteget kell tanulnia a mai meccsből, például hogy ne játszassa együtt Luongot és Tőzsért.”

“Én voltam az egyetlen, aki Henryt állította volna Tőzsér helyére? Tőzsér százszor rosszabb Henrynél!”

“Az egész csapat rossz volt, de örülnék, ha Perch és Tőzsér sosem húzhatná magára újra a QPR mezét…”

“Rossz kedvem lett a QPR-tól. Az utóbbi idők legrosszabb teljesítménye volt. Ne csináljátok velem, hogy a kezdőbe teszitek Tőzsért!”

“Nem lehetünk büszkék erre, a Craven Cottage után ismét megaláztak. A második félidőben jobb volt a Fulham, hat góllal is nyerhettek volna. Tőzsérre szavak sincsenek.”

“Soha, de soha ne kerüljön az első csapat közelébe Tőzsér. Soha. Még akkor se, ha mindenki mást ledöntött a Zika-vírus…”

“Robert Green kapus is jobb lett volna a középpályán, mint Tőzsér.”

“Tőzsér rettenetes játékos, jobb opciót kell kitalálnunk, amíg Alejandro Faurlín sérült.”

Olvasói sztorik