Légiósok

Nagy jövőt jósolnak Kleinheislernek a brémaiak

Rövidtávon is számítanak a magyar középpályásra, aki az Európa-bajnokságon is ott lehet.

Kapcsolódó cikkek

Kleinheisler László szerdán 2019-ig szóló szerződést kötött a német élvonalban szereplő Werder Bremennel. A válogatott középpályást méltatja az új klub vezetősége: mint mondják, nagy potenciál van a Videotontól érkező játékosban.

A helyi Weser Kurier cikkébenkiemeli, a brémaiak igazolása végigjárta a szamárlétrát idehaza, az akadémiai rendszerből került ki, s lett válogatott játékos.

„Nem csak a vörös haja, hanem valamennyire a játékstílusa miatt is hasonlít a korábbi Manchester United-klasszisra, Paul Scholesra” – jegyzi meg a lap, majd Thomas Eichin sportigazgató folytatja: – Nagy lehetőség van benne. Szintén méltatta az elszánt játékost Rouven Schröder, kiemelve, egyenes, nagy munkabírású labdarúgót igazoltak.

Mint kiderült, a Werder a magyar válogatott szövetségi kapitányával, Bernd Storckkal is folyamatosan egyeztetett a középpályásról. Mikor Kleinheisler felhívta magára a figyelmet az Oslóban szerzett góljával, a brémaiak már bőven képben voltak a játékosról.

– Biztos vagyok benne, hogy László segítségünkre lesz már a mostani szezonban is, valamint az elkövetkező években – jegyezte meg Schröder. – Úgy gondolom, hogy az Európa-bajnokságon is ott lesz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik