Légiósok

A másodosztályból is riválist kaphat Bogdán Ádám

Angol beszámolók szerint a QPR válogatott kapusát is leigazolná a Liverpool.

Kapcsolódó cikkek

Mint ismert, tétmeccseken elkövetett hibái miatt nehezebb napokat él meg Bogán Ádám a Liverpool FC-ben, ám a kritikák ellenére a magyar kapus bizakodó, és jelezte, mindent megtesz azért, hogy bizonyítsa, nem véletlenül figyelt fel rá az angol élvonal egyik meghatározó csapata.

A klub azonban nem könnyíti meg a magyar válogatott kapus dolgát: a hírek szerint újabb hálóőrrel töltené fel a keretét.

Nemrég visszatért a csapathoz az együttes fiatal walesi kapusa, Danny Ward, aki a legutóbbi, Manchester United elleni bajnokin el is foglalta Bogdán helyét a kispadon. Azonban a brit London Evening Standard cikke szerint ez még nem elég a klubnak: újabb kapust igazolnának.

A lap a másodosztályú, Tőzsér Dánielt is soraiban tudó Queens Park Rangers hálóőrét, Rob Greent említi a vörösök célpontjaként. A cikk szerint „Bogdánt válthatja”, mint az első számú kapus, Simon Mignolet tartaléka. Így könnyen lehet, hogy a magyar portás már csak negyedik kapusként szerepel majd Jürgen Klopp menedzser rotációjában.

A Liverpool-szurkolók természetesen azonnal reagáltak a hírre. Egyikük a Twitteren azt írta, „Ha Rob Green jön, én megyek, és inkább a Tranmere-nek szurkolok”. A többiek reakciója sem volt éppen optimista.

Olvasói sztorik