Légiósok

Stieber hétfőn aláír Nürnbergben

Bejelentette az érkezését a másodosztályú klub.

Kapcsolódó cikkek

A német másodosztály harmadik helyén álló 1. FC Nürnberg a Twitter-oldalán jelentette be, hogy Stieber Zoltán vasárnap a városba érkezik, hétfőn reggel orvosi vizsgálaton vesz részt, ezután pedig sor kerül a szerződése aláírására.

Az élvonalbeli Hamburger SV sportigazgatója a múlt héten jelentette be, hogy a magyar válogatott játékost kölcsönadják a Nürnbergnek.

Peter Knabel pénteken úgy fogalmazott: a két klub már megegyezett egymással, de a HSV-nek előbb meg kell találnia a támadó középpályás utódját, csak azután engedheti el. A Hamburger Abendblatt szombati számában már azt nyilatkozta a sportvezető, hogy „küszöbön áll” Stieber kölcsönadása.

A 27 éves magyar labdarúgó korábban a Koblenz, az Aachen, a Mainz és a Greuther Fürth csapatában is megfordult, vagyis a Nürnberg lesz a hatodik német klubja. A Hamburgnak az előző élvonalbeli idényben kulcsembere volt – ezért a magyar válogatottban is rendszerint kezdőként léphetett pályára –, a mostani évadban azonban csak elvétve kapott játéklehetőséget.

A HSV a Bundesliga tabellájának 10. helyén áll, az 1. FC Nürnberg pedig a harmadik helyen tölti a téli szünetet a másodosztályban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik