Légiósok

Reménytelen helyzetbe került Stieber Zoltán

A magyar szélső egyre kétségbeesettebben menekülne Hamburgból.

Kapcsolódó cikkek

Stieber Zoltán egyre hosszabbra nyúló kálváriája a Bildet sem hagyja már nyugodni. Az Európa-bajnokságra vágyódó magyar válogatott szélsőt ugyanis nem akarja elengedni klubja, a Hamburg, ugyanakkor a csapatba sem tud bekerülni.

– Csalódtam a Hamburgban – mondta Stieber, aki nem élvezi az edző, Bruno Labbadia bizalmát, két meccsen mindössze öt percet játszott a Bundesliga idei kiírásában.

– Októberben kijelentettem, hogy a télen új csapatot keresek majd magamnak. Egyébként már a nyáron is ezt tettem… – nyilatkozta a szélső, akit klubja azért nem akar elengedni, mert egyelőre nem találtak megfelelő játékost a helyére.

– Kapcsolatban vagyunk velük, de egyelőre nem találtunk megengedhető árú pótlékot a helyére – ezt már Peter Knabel, a Hamburg sportigazgatója mondta, de reménykeltően hozzátette: „még mindig nem járunk az átigazolási időszak felénél”.

A Bild tudomása szerint egyébként főleg Bundesliga 2-es kérői vannak a szélsőnek, köztük a már nyáron is érdeklődést mutató Fortuna Düsseldorf, a Nürnberg és az Arminia Bielefeld.

Olvasói sztorik