Légiósok

Kloppnak nem kell Bogdán Ádám

Sajnos nagyot fordult a világ a magyar kapussal – helyi információk szerint nyáron eladják.

Kapcsolódó cikkek

Nagyon úgy tűnik, hogy végzetes lehet Bogdán Ádám két bakija a Liverpool FC bajnoki-, illetve kupameccsén.

Mint ismert, a válogatott kapus a Watford elleni bajnokin, illetve az Exeter elleni kupameccsen kapott lehetőséget – előtte a Ligakupában bizonyíthatott, ahol csapata egyik legjobbja volt –, ám ezen a két találkozón kétszer is hatalmasat hibázott egy-egy szöglet után. Előbbi meccsen az ellenfél elé ejtette a labdát, – aki a kapust sem kímélve a hálóba lőtt –, míg utóbbin érintés nélkül hullott a beívelt játékszer a kapuba.

Az már biztos, hogy Bogdán felé csökkent Jürgen Klopp menedzser bizalma, nem véletlen, hogy az együttes az eddig kölcsönben lévő kapusát, Danny Wardot is visszarendelte. Azonban angol lapok úgy tudják, ez még nem minden: a Liverpool a magyar hálóőr eladásától sem zárkózik el.

A Football Insider információiszerint a magyar játékos nem véletlenül nem kapott helyet a csapat szerdai, Arsenal elleni keretében (Ward ült a kispadon). A lap úgy tudja, a Liverpool kész meghallgatni az ajánlatokat az ingyen szerződtetett kapusáért, azonban a klubváltásra aligha januárban, sokkal inkább a nyári időszakban kerülhet sor – a Pool vezetői ugyanis nem terveztek kapust igazolni a téli átigazolási időszakban.

Olvasói sztorik