Légiósok

Nikolics nagyon várja Gyurcsót

A góllövőlista vezetője szerint a lengyel élvonal lenne a legjobb választás korábbi csapattársa számára.

Kapcsolódó cikkek

Hamarosan a varsói Legia játékosa lehet a Videotontól távozó Gyurcsó Ádám. A lengyeleknek remek tapasztalatuk van a szintén Székesfehérvárról igazolt Nikolics Nemanjával, aki 21 forduló után 21 találattal vezeti az élvonal góllövőlistáját. Ráadásul – amint azt a polsatsport.pl honlapnak elárulta – jó véleménnyel van korábbi (és leendő) csapattársáról, és ezt a klubon belül sem titkolja.

A Legia konkrét érdeklődését persze nem erősítette meg Nikolics, azt csak Martin Zewlakow játékosmegfigyelő tehetné meg, de azt elmondta, hogy beszélt vele néhány labdarúgóról…

„Ő egy fiatal srác, akinek számos erőssége van. Ezek alkalmassá teszik arra, hogy a lengyel bajnokságban játsszon. Gyors, képes gólt lőni és gólpasszokat adni. Nagy tehetség, akivel az új klubjánál biztosan elégedettek lesznek. A lengyel élvonalról már beszéltem vele, de konkrét csapatról nem. Megkérdezte, milyen a mi bajnokságunk, és milyen erősek a csapatok? Elégedett volt azzal, amit mondtam. Úgy gondolom, Lengyelország lenne a legjobb választás számára” – mesélte Nikolics.

A vajdasági származású támadó szerint Gyurcsó Ádámnak rendszeresen játszania kell, hogy a továbbiakban is fejlődhessen, hiszen van esélye bekerülni a magyar válogatott Európa-bajnoki keretébe.

„Remek kapcsolatom vele, nem csak a pályán, azon kívül is. Ő egy nagyszerű barát, ezért is jó lenne találkozni vele Varsóban. Türelmetlenül várom, melyik klubot választja. Azt már elárulta, hogy hamarosan meghozza a döntését” – magyarázta Nikolics.

Olvasói sztorik