Születésnapi szilveszter volt Nikolicséknál

Az immár 28 esztendős magyar támadó pályafutása legjobb időszakában van.

Kapcsolódó cikkek

Remek évet zárt a magyar válogatott támadója, Nikolics Nemanja. Szinte minden fórumon, a liga, a szurkolók és a sajtó is az ősz legjobbjának választotta a lengyel élvonalban. A bajnokságban a góllövőlistát 21 találattal vezető csatár hasonlóan sikeres új évben reménykedik klubjában, a Legia Warszawában és a nemzeti csapatban is – derül ki a Blikkinterjújából.

– Csodálatos év volt! A Video­tonnal bajnoki címet nyertem, hosszú idő után végre találtam magamnak egy külföldi együttest, ahol remekül érzem magam, a válogatottal pedig kijutottunk az Európa-bajnokságra. Az idei őszi szezonom pályafutásom legjobb fél éve volt – mondta, majd beszélt 2016-ról is.

– Az kívánom, hogy legalább ugyanolyan sikeres legyen, mint az előző év. A Legia Warszawánál minden adva van ahhoz, hogy bajnokok legyünk, én pedig megszerezzem a gólkirályi címet. Azzal pedig minden kívánságom valóra válna, ha a franciaországi Európa-bajnokságon lehetőségem nyílna pályára lépni. Keményen dolgozom majd azért, hogy összejöjjön.

Nikolics december 31-én töltötte be 28. életévét, így a szilveszteri őrület számára dupla bulinak számított Zentán.

– Remekül éreztük magunkat. Több mint fél éve nem jártam otthon, és lehet, a nyáron sem lesz nagyon időm eljönni, így kiélveztük minden pillanatát a családdal, a barátokkal együtt töltött időnek. Az új évet reggelig ünnepeltük, a születésnapomra pedig két tortát is kaptam, amelyeken a gyertyákat a gyermekeimmel fújtam el.