Légiósok

Rangos elismerést kap Dzsudzsák

Megyei díjat vehet át a Bursaspor magyarja.

Kapcsolódó cikkek

Újabb díjat vehet át Dzsudzsák Balázs, aki csapatkapitánya volt az Európa-bajnokságra 44 év után újra kvalifikáló magyar válogatottnak. A Bursaspor légiósa a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Hajdú-Bihar megyei Prima díját nyerte el, amely december 27-én 11 órától a debreceni Nagyerdei Stadionban sajtónyilvános esemény keretein belül kerül majd átadásra.

A VOSZ Prima díjat megyénként három fő nyerheti el, a sport kategóriát nyerte Dzsudzsák Balázs.

– Köszönöm az elismerést. Nekem mindig fontos marad
az a szűkebb terület, ahonnan elindult a pályafutásom – mondta Dzsudzsák Balázs. A focira születtem és óriási bennem a bizonyítási vágy. A Debreceni Focisuliban álmodtam magamnak egy világot. Magyarországon a dicső múlt miatt rengetegen akarnak focizni, de csak kevesen jutnak fel igazán a csúcsra.

– Ehhez nagyon sok mindenre van szükség: kiegyensúlyozott családi háttér, motivált beállítódás, sikerélmények, egészség, versengő beállítódás, kitartás, lelkesedés és kőkemény munkabírás. Én sosem felejtem el, honnan jöttem, és még ma is mindig azon dolgozom, hogy én legyek a legjobb az edzéseken és a meccseken is. Mindig az elvégzendő munka iránti alázat és a szenvedélyes küzdőszellem jellemzett már gyerek-koromban is, s ez egy jottányit sem változott.

Az eseményen egy Dzsudzsák pályafutásáról készült filmet is levetítenek majd, a díszvendégek a sportolón kívül Tasó László közlekedéspolitikai államtitkár és dr. Papp László, Debrecen polgármestere lesznek majd.

Olvasói sztorik