Légiósok

Tamás Krisztián csapata kiejtette az AS Romát az Olasz Kupából

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Tizenegyesekkel jutott az Olasz Kupa legjobb nyolc csapata közé a Tamás Krisztiánt is soraiban tudó, másodosztályú Spezia. Az együttes az AS Romát győzte le a 0-0-ra végződő mérkőzést követő tizenegyes-párbajban (4-2). A magyar játékos a kispadon kapott helyet, nem cserélték be.

Az olasz harmadosztályú csapatoknak kiírt Coppa Italia Lega Pro nyolcaddöntőjében búcsúzott Vécsei Bálint csapata, a Lecce az Akragas elleni 1-0-s vereséggel. A magyar játékos nem lépett pályára. Ugyanezen sorozatban viszont végigjátszotta együttese meccsét Forgács Dávid, de az AC Pisának sem termett sok babér: szintén 1-0-ra maradt alul a Santarcangelo ellen.

Az ausztrál bajnokság ötödik fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Sándor Györggyel felálló Perth Glory a Melbourne Victoryt fogadta. Egy gólt hozott a találkozó: a Perth a 74. percben döntötte el a három pontot. Az 1-0-ra megnyert meccsen Sándor György végig a pályán volt, együttese fellépett a nyolcadik helyre a tízcsapatos élvonalban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik