Légiósok

Nagyon megverték Dzsudzsákékat

4-0-ra kapott ki hazai pályán a Bursaspor.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Zsinórban négy bajnoki vereséget követően az Osmanlisport fogadta a Dzsudzsák Balázzsal felálló Bursaspor a török élvonal 15. fordulójában. A házigazda nem titkolt célja volt, hogy lezárja pocsék sorozatát, ám hamar szertefoszlatta ezeket a terveket a vendég együttes. A 18. percben már 2-0 volt az Osman előnye, fél óra elteltével pedig a harmadik gól is megszületett. A 4-0-s eredményt a 84. percben állították be a vendégek – Dzsudzsák végig a pályán volt az újabb vereséget elkönyvelő Bursában.

Az első félidő végén szerzett vezetést Bőle Lukács együttese, a román CSMS Iasi az ASA Targu Mures elleni bajnokin, de egy 87. percben kapott gól miatt végül csak egy pontnak örülhetett a bajnokság 22. fordulójában. Bőle kezdő volt, a 93. percben cserélte le edzője az 1-1-re végződő meccsen.

Köteles László csak a kispadon kapott helyet a KRC Genkben a belga élvonal 19. fordulójában. Csapata 0-0-ra végzett a Westerlo vendégeként.

Megyeri Balázs is a pálya széléről követte csapata, a Getafe CF bajnokiját a Real Sociedad ellen. A találkozó 1-1-gyel zárult.

Olvasói sztorik