Légiósok

Nikolics a hajrában intézte el Guzmics csapatát

Priskin Tamás csereként beszállva szerzett győztes gólt a Slovanban. Gyűjtőcikkünkben honfitársaink teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Magyaros rangadót játszottak vasárnap este a lengyel élvonalban. A Guzmics Richárdot foglalkoztató Wisla Krakow a Nikolics Nemanját soraiban tudó Legia Warszava együttesét fogadta. Sokáig úgy tűnt, hogy nem születik gól a találkozón, de Nikolics a 86. percben eldöntötte az összecsapást a vendégek javára. Guzmics kezdőként végig a pályán volt a Wislában, a Legiát repítő magyar válogatott csatárnak pedig ez volt a 20. gólja a bajnokságban. Nikolics a hajrában még egy gólpasszt is adott. Wisla Krakkow – Legia Warszawa 0-2.


A Slovan Bratislava odahaza 2-1-re legyőzte a Zilina együttesét a szlovák élvonal 19. fordulójában. A pozsonyiaknál Priskin Tamás csereként az 58. percben lépett pályára, majd a 77. percben ő szerezte a győztes találatot. A Slovan a második a bajnokságban.

Köteles László a cserepadról nézte végig, ahogy a Genk odahaza gól nélküli döntetlent játszik az Anderlecht ellen a belga élvonalban. Bogdán Ádám is a kispadon ült, amikor a Liverpool 2-0-ra kikapott a Newcastle vendégeként.

Bőle Lukács végigjátszotta a CSMS Iasi Astra elleni meccsét, amely 1-1-re végződött a román élvonal 21. játéknapján.

Sándor György csapata, a Perth Glory 1-0-ra kikapott az Adelaide United vendégeként az ausztrál bajnokság kilencedik fordulójában. A magyar középpályás kezdőként 83 percet játszott a tabella utolsó helyén szerénykedő együttesben.

Cikkünk folyamatosan frissül!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik