Légiósok

Guzmics lehet Nikolics végzete; Dárdain nagy a nyomás

Fokozott elvárás, fokozott figyelem. Nagy szükség lenne a külföldön játszó magyarok jó produkciójára.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Vasárnap – Guzmics állítja meg Nikolicsot?

A Bogdán Ádámmal a kapuban Ligakupa-elődöntőbe jutó Liverpool FC az angol bajnokság 15. fordulójában a Newcastle ellen lép pályára. A mérkőzés a DigiSport1-en élőben követhető 17 órától.

Sándor György együttese, az ausztrál Perth Glory az Adelaide Uniteddel csap össze a bajnokság kilencedik fordulójában – az Adelaide sereghajtó, a Perth utolsó előtti a tabellán.

Az Anderlecht lesz az ellenfele Köteles László klubjának, a KRC Genknek a belga élvonal 18. fordulójában. A találkozót a DigiSport3 élőben sugározza 17.55-től.

Magyar rangadót rendeznek a lengyel élvonal 19. fordulójában. A 19 góljával toronymagasan góllövőlista-első Nikolics Nemanja klubja, a Legia Warszawa a Guzmics Richárddal felálló Wisla Kraków-val találkozik.

A német másodosztályban szereplő, Gulácsi Pétert és Kalmár Zsoltot is foglalkoztató RB Leipzig a sereghajtó Duisburg ellen erősítheti meg feljutást érő pozícióját a 17. fordulóban.

Ahogy arról beszámoltunk, botrányos körülmények között rendezték meg a Bőle Lukáccsal felálló CSMS Iasi legutóbbi bajnokiját a román élvonalban. A 21. fordulóban is parázs csata vár a jászvásáriakra: az éllovas Astra Giurgiu lesz a vendégük.

A Zilina ellen folytathatja menetelését a Priskin Tamást is soraiban tudó Slovan Bratislava a szlovák első osztály 19. fordulójában.

Hétfő – Maradna a dobogón Forgács klubja

Forgács Dávid együttese, az olasz harmadosztályú AC Pisa zárja a hétvégi meccsdömpinget: a B-csoport 14. fordulójában a Pontedera otthonába látogat a dobogós együttes.

Olvasói sztorik