Légiósok

Nikolics szívesen játszana a lengyelekkel az Európa-bajnokságon

Egy helyi lapnak nyilatkozott a válogatott támadója.

Kapcsolódó cikkek

A norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtezős továbbjutást követően immár a klubcsapataikra koncentrálnak a válogatott játékosaink. Azonban a harminc éve nem látott siker vissza-vissza tér az interjúkon – ezúttal a lengyel Legia Warszawa légiósát, Nikolics Nemanját kérdeztéka válogatott Európa-bajnoki továbbjutásáról.

– Nagyon jó eredményt értünk el a válogatottal. Nagyon nehéz dolgunk volt, de megcsináltuk. A selejtező során végig jól játszottunk, a pótselejtezőn pedig megmutattuk, hogy egy jó ellenfél ellen is van esélyünk. A magyar focinak, illetve a magyar embereknek ez egy nagy eredmény volt.

Arról is kérdezték, vajon a lengyel válogatottal szívesen játszana-e a tornán.

– Igen, szeretnék a lengyelek ellen játszani. Mi is a harmadik kalapban vagyunk, így csak akkor kerülhet össze a két csapat, ha továbbjutunk a csoportkörből. Bízom benne, hogy mindkét válogatott jó eredményt ér el a tornán. Számunkra most az a legfontosabb, hogy ott leszünk Franciaországban. Ki kell élveznünk ezt a sikert, hihetetlen számunkra, hogy ott leszünk az Európa-bajnokságon – mondta Nikolics Nemanja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik