Légiósok

Kötelest kétszer mattolták Belgiumban

Nem termett sok babér légiósainknak pénteken.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A válogatott keretből ezúttal kimaradó Tőzsér Dániel végigjátszotta a Queens Park Rangers meccsét a Brentford ellen az angol másodosztály 14. fordulójában. A középpályás egy sárga lapot gyűjtött be az 1-0-ra elveszített találkozón.

Két gólt kapott Köteles László a belga KRC Genk kapujában a bajnokság 14. fordulójában. A Lokeren 2-0-ra nyert a magyar kapus csapata ellen, mely zsinórban már harmadik bajnokiját veszítette el.

Korcsmár Zsolt nélkül szenvedett 1-0-s vereséget a Greuther Fürth a Düsseldorf otthonában a német másodosztály 13. fordulójában. Korcsmár csapata akár a dobogóra is felléphetett volna, így viszont a hatodik helyen maradt a tabellán.

Sárga lapjai miatt nem léphetett pályára Guzmics Richárd a lengyel bajnokság 14. fordulójában. A Wisla Kraków védelme most nem érezte meg a válogatott védő hiányát: kapott gól nélkül hozta le a Ruch Chorzów elleni bajnokit – 0-0 lett a vége.

A Bölöni László és Szentes Lázár vezette Al-Ittihad gólzáporos rangadót nyert a szaúdi bajnokság ötödik fordulójában: az együttes az eddig listavezető Al-Hilalt verte 4-3-ra, így meg is előzte a tabellán.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik