Légiósok

Nikolicsot nem érdekli, ha kiesik a Lech

Nem kímélte a három magyar társát is foglalkoztató lengyel bajnokot a Legia Warszawa gólzsákja.

Kapcsolódó cikkek

Mint arról légiós-körképünkben már beszámoltunk, magyar rangadót rendeznek a lengyel bajnokság 13. fordulójának vasárnapi játéknapján. A góllövőlistát toronymagasan vezető, 15 gólos Nikolics Nemanja együttese, a Legia Warszawa a Lovrencsics Gergőt, Kádár Tamást és Holman Dávidot is soraiban tudó Lech Poznant fogadja.

Nikolicsék harmadikak a tabellán, míg a Lech címvédőként az utolsó helyen szerénykedik. Nikolics a helyi Przeglądzie Sportowym lapnak elmondta, két teljesen más utat bejáró együttes csap össze.

– Nem volt egy jó meccs számunkra a legutóbbi – emlékszik vissza Nikolics a két együttes nyári Szuperkupa-találkozójára, melyet 3-1-re veszített el csapata. – Azonban azóta sok minden változott. A vereség után magunkba néztünk, kijavítottuk a hibákat, egy fontos meccsen legyőztük a Botosanit, jó formába lendültünk, míg a Lech más utat járt be.

A válogatott támadót arról is kérdezték, mennyire lepi meg, hogy ilyen rosszul kezdett a szezon előtt éppen ellenük kupát szerző soros ellenfél.

– Természetesen meglepett a Lech rajtja. Azonban az nem ránk tartozik, hogy a meccsünket megelőzően, vagy azt követően tud-e nyerni. Felőlem ki is eshet a bajnokságból, nem foglalkozom vele, csak a Legiára koncentrálok.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik