Légiósok

Nikolics 20 perc alatt duplázott

Dzsudzsák Balázs kezdőként 63 percet játszott az idegenben nyerő Bursasporban.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A Legia Varsó Gornik Zabrze elleni vendégjátéka a lengyel első osztályban 2-2-es döntetlennel zárult. A Legia góljait a 20. és a 40. percben Nemanja Nikolics szerezte, előbbit büntetőből. A Lech Poznan 5-2-es vereséget szenvedett a Cracovia otthonában. A vendégeknél Kádár Tamás kezdőként végig a pályán volt, Lovrencsics Gergő és Holman Dávid azonban nem került be a meccskeretbe.

A Köteles Lászlót foglalkoztató Genk 3-1-re legyőzte a Standard Liege együttesét a belga élvonal 10. fordulójában. A magyar hálóőr végig a pályán volt.

Dzsudzsák Balázs csapata, a Bursaspor a Rizespor otthonában nyert 3-2-re a török élvonalban. A magyar válogatott csapatkapitánya kezdőként lépett pályára, az 54. percben kapott egy sárga lapot, 9 perccel később pedig lecserélték.

A Graafschap hazai pályán a Feyenoordot fogadta a holland bajnokságban. A hazaiak magyar középpályása, Vida Krisztofer kezdett a 2-1-re elveszített mérkőzésen, de a 76. percben lehozta edzője.

Bogdán Ádám a Liverpool kispadján nézte végig, ahogy a Vörösök 1-1-es döntetlent játszottak az Everton elleni városi derbin.
A Sion 1-1-re végzett a St. Gallen vendégeként a svájci élvonalban. Vanczák Vilmos a kispadon foglalt helyet, és végül nem cserélték be.

A német másodosztályban a Red Bull Leipzig odahaza 3-2-re legyőzte a Nürnberget, de Gulácsi Péter és Kalmár Zsolt sem lépett pályára. A harmadosztályban a Miriuta László által irányított Cottbus 2-2-vel zárt a Wehen ellen.

Olvasói sztorik