Légiósok

Guzmics megázott, de a siker elmaradt

Péntek esti légiós-körkép.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Tőzsér Dániel együttese, a QPR 4-0-ra kikapott a Fulham otthonában az angol másodosztály kilencedik fordulójában. A magyar válogatott játékost háromgólos hátrányban, az 59. percben küldte pályára az edzője.

A lengyel élvonal tizedik körében a Wisla hazai pályán gól nélküli meccset játszott a Korona Kielce ellen. A szakadó esőben rendezett találkozón Guzmics Richárd a szünetben állt be csereként a házigazdákhoz. A hajrában emberelőnyben rohamoztak a győztes találat megszerzéséért a krakkóiak, de nem jártak sikerrel.

A német harmadosztály 11. fordulójában a sérült Nagy Dánielt továbbra is nélkülöző Würzburger Kickers odahaza 1-1-et játszott a Chemnitzer FC ellen.

Megszerezte első pontját az osztrák másodosztályban Csizmadia Csaba együttese, a sereghajtó Floridsdorfer AC. A bécsi tíz vereség után a 11. fordulóban a listavezető Wacker Innsbruck otthonában játszottak 1-1-et. A tapasztalt magyar védő végig a pályán volt.

A román bajnokság 12. fordulójában Bőle Lukács csapata, a CSMS Iasi 2-2-t játszott a temesvári ACS Poli vendégeként, de honfitársunk nem volt ott a keretben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik