Légiósok

Megyeri védhet péntek este

Bemutatkozhat a spanyol élvonalban a Getafe CF magyar kapusa.

Kapcsolódó cikkek

Az angol Mirror azt jósolta, hogy Bogdán Ádám védi csütörtök este a Liverpool kapuját a francia Girondins Bordeaux elleni Európa Liga-csoportmeccsen, de végül ismét Simon Mignolet került a kezdőcsapatba.

Ezek után fenntartásokkal kezeljük a spanyolMarca cikkét, amelyben az szerepel, hogy a péntek esti, Málaga elleni bajnoki találkozón Megyeri Balázs bemutatkozhat a spanyol élvonalbeli Getafe CF színeiben.

Meglehetősen rosszul rajtolt az együttes, hiszen három forduló után a mezőny egyetlen nullapontosként a tabella utolsó helyén áll (az Espanyol, az Athletic Bilbao és a Granada elleni meccseket is elvesztette). Vicente Guaita kapus sem nyújtott meggyőző teljesítményt, ezért kerülhet sor most Megyeri bevetésére.

Az elmúlt évek során hozzászoktam ehhez a helyzethez, hiszen második számú kapus voltam. A mi posztunk még nagyobb felelősséggel jár a hibázás szempontjából, de mindig szükségünk van csapattársaink támogatására. A hibákat is mindig kollektíven kell elemezni – magyarázta Megyeri Balázs.

Francisco Escribá vezetőedző szerint a rossz bajnoki rajt miatt nem szabad szoronganiuk, illetve nem szabad nagyobb nyomást helyezni a játékosokra, mint amit a következő meccs amúgy is jelent, mert nincs dráma, és a csapat nincs válságban. Leszögezte: nem fogja drasztikusan megváltoztatni kezdőcsapata összetételét.

Olvasói sztorik