Nemzetközi foci

VIDEÓ: Megyeri tizenegyest védett

Az egyik legjobb egyiptomi csapat ellen játszott felkészülési mérkőzést a spanyol Getafe.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Megyeri Balázs csapata, a spanyol élvonalbeli Getafe CF csütörtökön felkészülési mérkőzést játszott az egyiptomi Al-Ahli ellen. Kilencven perc után 1-1 volt az eredmény, majd tizenegyespárbaj következett – bár ez csak egy mezei edzőmeccs volt –, amit az európai együttes nyert meg, mert az észak-afrikaiak egyik lövését a magyar kapus kivédte, a másik pedig a kapufa mellé ment.

A Getafe Twitter-oldalának összegzésben Megyerit emelik ki jó teljesítményt nyújtó játékosként: „az egész meccsen nagyon magabiztos volt.”

https://www.youtube.com/watch?v=HmRkeRERWk

Szintén csütörtökön játszott felkészülési mérkőzést a Simon Krisztiánnal a soraiban felálló német 1860 München. A másodosztályú együttes az osztrák második ligás Wacker Innsbruck ellen szenvedett 2-1-es vereséget. A magyar szélső végigjátszotta a meccset – a hajrában egy ígéretes helyzete is adódott, de nem sikerült értékesítenie.

Olvasói sztorik