Légiósok

Köteles fejét 11 öltéssel varrták össze

Lehet, hogy pénteken ismét ő áll a belga KRC Genk kapujában.

Kapcsolódó cikkek

Beszámoltunk róla, hogy Köteles László remek teljesítményt nyújtott a KRC Genk kapujában, ezért a belga élvonal hetedik fordulójában gól nélkül ért véget az RSC Anderlecht otthonában rendezett meccs.

A lefújás pillanatában honfitársunk már nem volt a pályán, ugyanis Frank Acheampong térde olyan szerencsétlenül találta el a fejét, hogy le kellett cserélni. A klub honlapjánakbeszámolója szerint csúnya sebet már az öltözőben ellátta a klub orvosa, majd nem kevesebb, mint 11 öltéssel varrták össze.

A teljes kivizsgálás érdekében kórházba szállították, és bár nem veszítette el az eszméletét, megállapították, hogy enyhe agyrázkódása van. Előírtak számára egy kis pihenést, de egyelőre nem biztos, hogy a következő mérkőzést, a pénteki, KV Mechelen elleni hazai találkozót ki kell hagynia, az majd a következő napokban derül ki.

Ahhoz képest, hogy a voetbal24.behorrorsérülésnek nevezte a történteket, Peter Maes vezetőedző pedig úgy vélekedett, hogy bár koponyatörésről nincs szó, de a sebhely élete végéig megmarad, van rá esély, hogy egész jól megússza az esetet Köteles László.

A magyar kapus Facebook-oldalát elárasztották a jókívánságok, ezért az elmúlt órákban kétszer is üzent az érte aggódóknak.

„Köszönöm mindenkinek az üzeneteket! Úton vagyok a kórházba, a vizsgálatokra. Jól érzem magam, csak a varratok helye fáj, de rendben leszek!” – írta először.

„Hazaértem. Minden eredmény és vizsgálat jó volt, úgyhogy csak meg kell várni, hogy a fejsebem némileg begyógyuljon. Remélem, hamarosan visszatérhetek! Köszönöm mindenkinek a támogatást és a szép üzeneteket!” – írta másodszor.

Olvasói sztorik