Kiemelt hírek

Egyelőre elmaradt a koccintás

Pedig Kulcsár Tamásnak lennie mit ünnepelnie ezekben a napokban...

Kapcsolódó cikkek

Enyhén szólva zajlik az élet Kulcsár Tamással mostanság! A DVSC játékosa csütörtökön ünnepelte a 29. születésnapját, szombaton, a Győr elleni mérkőzésen lépett pályára századik alkalommal a magyar bajnokságban, ráadásul a hajdúságiak második gólját ő szerezte a szuperrangadón!

A Rangadónak nyilatkozó középpályás elmondta, hogy ezeket a jeles eseményeket még nem tudta megünnepelni társaival, hiszen hamarosan ismét fontot tétmérkőzés vár rájuk.

– Eseménydús, sikeres, emlékezetes időszakot él ezekben a napokban!
– Hát igen, most tényleg minden egyszerre jött – nyilatkozta a Rangadó.hu érdeklődésére Kulcsár Tamás. – Különösebb jelentősége nincs a századik meccsnek, ez csak egy szép emlék egy játékos életében. Persze, jó érzés megélni, hiszen azt mondják, húsz, vagy negyven meccset lehet ajándékba kapni, de ha valaki elérni a százat, az nem véltetlen. Örülök neki!

– Ez a csapaton belül jár valamiféle kötelezettséggel?
– Kötelezettség nincs, de egy csapatösszetartáson, vagy egy közös bulin, amikor nincs forduló, lehet rá koccintani. Mivel a következő hétvégén is bajnoki meccsünk van, ez most elmaradt.

– A meccs elején némileg behúzódtak, ez mennyire volt tudatos?
– Megvan a saját taktikánk, ezt megpróbáljuk mindig követni, de van, hogy nem sikerül. A találkozó eleje még puhatolózással telt, néztük, mit akarnak játszani a győriek. Láttuk, hogy nem állnak be védekezni, hanem támadnak, de ehhez alkalmazkodtunk, és átvettük az irányítást.

– A tabella azt mutatja, hogy a DVSC és az ETO némileg kiemelkedik a mezőnyből. Ez tapasztalható volt a mérkőzésen?
– Igen, határozottan állíthatom! Beszéltünk is arról a meccs után, hogy nem véletlenül van ott a Győr a tabellán, ahol van. Minden tekintetben a legnagyobb vetélytársunknak érzem, nagyon szervezett együttes, jó háttérrel rendelkezik, jó focit játszik.

– A rangadó előtti hétvégén nem volt bajnoki forduló. Ez hasznos volt, van inkább rossz?
– Emiatt volt a Kolozsvár elleni felkészülési meccs, hogy ne essünk ki a ritmusból. Ezért nem olyan csapattal játszottunk, amely ellen nagy gólaránnyal győzhettünk volna, hanem egy hozzánk hasonló együttessel. Az az összecsapás jól szolgálta a felkészülésünket.

Olvasói sztorik