Kiemelt hírek

Nincs mese! Győzni kell!

A Gyirmót a közeljövőben nem hullajthat több bajnoki pontot.

Kapcsolódó cikkek

A Gyirmót 2-1-re kikapott az MTK otthonában a Ligakupa C-csoportjának harmadik fordulójában. A győriek számára – teljesen érthetően – fontosabb azonban a bajnokág, de az NB II Nyugati-csoportjában sem a terveknek megfelelően szerepelnek, hiszen hét forduló után négy győzelemmel és három vereséggel csak a hetedikek, hat ponttal lemaradva az élen álló MTK-tól. A Rangadónak nyilatkozó vezetőedző, Soós Imre elmondta, a folytatásban is nehéz meccsekre számít, de most már nincs mese: nyerni kell!

– Úgy tűnt, hogy a döntetlenre rászolgáltak volna most az MTK ellen… Hogy látta?
– Jó mérkőzést játszottunk egy jó csapat ellen – értékelt a Rangadónak a Gyirmót vezetőedzője, Soós Imre. – Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a másodikban emberhátrányba kerültünk, mégis több lehetőségünk volt a gólszerzésre. Sajnos a pontos végjáték-passzok hiányoztak a játékunkból, amelyek gólt hozhattak volna. A játékvezető tevékenységével nem kívánok foglalkozni.

– A Gyirmót életében jelenleg milyen szerepet tölt be a Ligakupa?
– Három helyen kell helytállnunk, az NB II-ben, a Magyar Kupában és a Ligakupában, ezek közül a harmadik helyen van nálunk a Ligakupa. Most is több fiatal kapott lehetőséget, olyanok, akik az U19-csapatban játszanak, például Hajba Tamás, László Norbert, de rajtuk kívül is inkább azok szerepeltek, akik kevesebb játéklehetőséghez jutottak eddig, de erre mindenféleképpen jó nekünk a Ligakupa.

– A bajnokságban egyelőre felemás a csapat szereplése…
– Hát igen… Hét nehéz mérkőzésen vagyunk túl, de úgy gondolom, hogy azokkal a csapatokkal, amelyek ott lehetnek az első hat-hét helyen – Ajka, MTK, Baja, Kozármisleny, Tatabánya – már találkoztunk. Nem minden mérkőzésből jöttünk ki jól, és a folytatásban is nehéz meccsekre van kilátás, de nekünk ezeket meg kell nyernünk!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik