Kiemelt hírek

Még jobban kisegítették egymást

Pakson a támadás és a védekezés is a csapatmunka szerves része.

Kapcsolódó cikkek

Legutóbb a negyedik fordulóban, augusztus hetedikén, az Újpest otthonában győzött bajnoki meccsen az MVM Paksi FC. Aztán eljött az OTP Bank Liga 11. köre, és az együttes 3-2-re nyert idegenben, a Budapest Honvéd ellen. A Paks mutatói meglehetősen érdekesek, hiszen a második legtöbb gólt lőtte (22), de a második legtöbbet is kapta (25)! A góllövőlistán immár hatgólos Böde Dániel a Rangadó érdeklődésére úgy vélekedett, Kispesten nem játszottak igazán jól, mégis nyertek!

– Szerencsénk is volt, hiszen az ellenfél elkövetett egy nagy butaságot, amiért kiállítás járt az első félidő végén – idézte fel a történteket a Rangadó.hu megkeresésére Böde Dániel. – Nálunk mindenki együtt támad és együtt védekezik, tehát nem csak a védők felelősek a sok kapott gólért. Mostanában pontrúgásból is sok gólt szereztek ellenünk, amit korábban el szoktunk kerülni. Ezúttal még jobban kisegítettük egymást, de úgy érzem, támadásban még többet lehetne tenni.

Ilyen a paksiak szerencséje: végre újra nyertek, erre egy hét szünet következik a bajnokságban, a válogatott miatt. A 25 éves középpályás szerint ez azonban nem okozhat problémát, hiszen lesz elfoglaltságuk bőven.

– Ugyanolyan munkát végzünk, mint máskor, mert ezen a héten és a jövő héten is lesz Ligakupa-forduló, tehát most nincs idő a pihenésre – mondta Böde Dániel. – Korábban nem játszottunk rosszul, de szinte mindig csak a döntetlenek jöttek, most viszont nem játszottunk igazán jól, mégis nyertünk. Ez biztosan ad egy kis önbizalmat a játékosnak és csapat egészének is.

Olvasói sztorik