Kiemelt hírek

Vasas-döntetlen a Pápa otthonában

Nem esett gól a Pápa és a Vasas mérkőzésén, az OTP Bank Liga tízedik fordulójában.
OTP Bank Liga, 10. forduló
Lombard Pápa Termál FC – Vasas-Híd 0-0
Pápa, 2500 néző. Játékvezető: Németh Á.
Pápa: Szűcs L. – Horváth L., Dlusztus, Rodenbücher, Totadze – Farkas A. (Nagy S., a szünetben), Ganugrava (Szabó Z., 73.) – Lovrencsics (Quintero, 53.), Marics, Puri – Ferenczi. Vezetőedző: Véber György
Vasas: Ilizi – Casali, Gáspár, Kovács G., Sütő – Kulcsár D. (Jokics, 60.), Farkas B., Bárányos (Ferkó, 81.), Haris – Dajics, Simics (Beliczky, a szünetben). Vezetőedző: Marijan Vlak

A nyolcadik percben Totadze baloldali lapos lövését Kovács szögletre mentette Ferenczi elől. A 11. percben Totadze baloldali beadását Lovrencsics egészen közelről a bal kapufa mellé fejelte. A 22. percben Ganugrava eladta a labdát, amely így Farkas I Balázshoz került, aki 25 méterről lőtt, Szűcs Lajos vetődve hárított. A 35. percben Ganugrava veszélyes szögletét Lubos Ilizi a mezőnybe öklözte. Izgalommentes első félidőt láthatott a közönség, a pályán a futball helyett a küzdelem dominált.

Az 52. percben Nagy Sándor beadását Ferenczi 14 méterről a kapu fölé pörgette. Két perc múlva Dajics elment a baloldalon egészen az alapvonalig. Kissé befelé húzott, majd középre lőtt, de Totadze mentett. Az 58. percben Ganugrava 33 méterről elvégzett szabadrúgását Ilizi csak másodjára tudta megfogni. A 63. percben Puri jobboldali beadása megpattant egy védőn, a labda így Ferenczi elé került, aki négy méterről fejelhetett. A bal sarokba tartó labdát Ilizi óriási bravúrral kiütötte. A 71. percben Dajics passzolt Bárányoshoz, aki közelről lőtt, de a védőkről lepattant a labda.

A második játékrészben némileg megélénkült a játék, a hazaiak több gólszerzési lehetőséget is elszalasztottak, de a vendégeknek is akadt néhány ígéretes kontrájuk. Összességében igazságos döntetlen született.

Olvasói sztorik