Kiemelt hírek

„Mindenben felülmúltuk az Újpestet!”

A Honvédnál Supka Attila ráhatása is kevés volt 2-0 után.

Kapcsolódó cikkek

A Budapest Honvéd hazai pályán 2-0-ra legyőzte az Újpestet az OTP Bank Liga kilencedik fordulójában. Ragyogó mérkőzés volt, amelyről a Rangadó.hu helyszíni tudósításban számolt be. A lefújás után Supka Attila, a kispestiek vezetőedzője elmondta, tudja, hogy játékosai kétgólos előnyben az eredmény tartása miatt álltak vissza, ugyanakkor ez érthetetlen számára.

– Győzelem, ráadásul egy élvezetes meccsen! Halljuk először a pozitívumokat!
– Azt hiszem, hogy megérdemelten nyert meg ezt a mérkőzést, pláne azáltal, hogy a második félidőben eléggé felpörögtek az események – fogalmazott a Rangadó érdeklődésére Supka Attila. – Úgy érzem, hogy egy-nulla után több olyan lehetőséget alakítottunk ki, amiből még gólt szerezhettünk volna, nagyobb arányban is vezethettünk volna. Kettő-nulla után is mentünk előre, próbáltunk gólt, gólokat szerezni, de azért ebben benne volt egy kicsit annak a veszélye is, hogy fellazult a védelmünk, szerencsére azonban az Újpest ezt nem tudta kihasználni.

– Volt esetleg valami kritikai meglátás, negatívum?
– Annyi, hogy az első félidőben nem igazán mertünk annyira aktívak lenni, mint a másodikban. Sokkal aktívabban kellett volna játszanunk hazai környezetben, illetve kettő-nulla után megint önkéntelenül visszaálltunk, ami számomra érthetetlen. Úgy érzem, hogy a játékosok próbálták már tartani az eredményt, és sokszor a ráhatás sem volt olyan a részemről, hogy ezzel a kapu elől jobban ki tudtuk volna hozni őket.

– Olyan Újpest volt ez, amilyenre számítottak?
– Tudtuk nagyon jól, hogy az Újpest azáltal, hogy a Pécset az elmúlt fordulóban meg tudta verni, önbizalommal telve jön hozzánk. Volt jó néhány rutinos játékos a csapatban, aki tudta vinni a fiatalokat, de azt hiszem, hogy ezen a meccsen mindenben felül tudtuk múlni őket.

Olvasói sztorik