Kiemelt hírek

Triplázást ért a higgadtsága

A siófoki Melczer Vilmos egy óra leforgása alatt előkelő helyre ugrott a góllövőlistán.

Kapcsolódó cikkek

Mint arról a Rangadó.hu helyszíni tudósításban beszámolt, szombaton a BFC Siófok hazai pályán 3-1-re nyert a Kaposvári Rákóczi ellen az OTP Bank Liga hatodik fordulójában. A Somogy megyei presztízsmeccs érdekessége, hogy a Balaton-partiak mindhárom góljukat tizenegyesből szerezték, és mindháromszor Melczer Vilmos volt az ítéletvégrehajtó!

A meccs lefújása után a Rangadónak nyilatkozó 25 éves középpályás 2006 és 2008 között két szezont már lehúzott jelenlegi csapatánál, de pályafutása során szerepelt a Soroksár, az MTK és a Budaörs színeiben is. A jelenlegi szezonban már négy gólnál tart!

– Mesterhármas tizenegyesből, ez azért nem gyakori…
– Ez volt az első alkalom. Nem mondom, hogy specialista vagyok, de én lettem kijelölve idén a büntetőrúgásokra – mesélte a Rangadó.hu érdeklődésére Melzer Vilmos.

– Mennyi gyakorlással jár ez a feladat?
– Általában péntekenként, edzés után szoktam két-három tizenegyest rúgni, hogy érezzem, tehát különösebben nem szoktam gyakorolni. Mindig megpróbálom higgadtan értékesíteni.

– Aki csak azt olvassa, hogy kaptak három tizenegyest, azt gondolhatja, hogy szerencséjük volt, pedig nem érdemtelenül jutottak a lehetőségekhez!
– Én is úgy érzem, hogy megdolgoztunk érte, amellett pedig mindhárom tizenegyes jogos volt. Persze, akcióból lehetett volna még gólt rúgni, az hiányzott, ezen kéne javítanunk. Reméljük, a jövőben sikerül!

– Az eddigi hat forduló alatt több hazai meccset nyert a Siófok, mint az egész tavalyi bajnokságban! Egész jó szériában vannak!
– Szeretnénk, ha ez megmaradna. Azt mondom, hogy ez a nyolc pont hat forduló után nagyon jó, ezt a bajnokság előtt is aláírtuk volna. Még esetleg, ha a következő meccsen, Diósgyőrben pontot, vagy pontokat tudnánk szerezni, akkor a kéthetes pihenő nagyon jól fog telni nekünk.

Olvasói sztorik