Hírek

Több, mint egymilliót zsebel be a magyar kluboktól az MLSZ

Rangadó
Rangadó

2017. 09. 26. 19:00

Hárommeccses eltiltást kapott a válogatott védő.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága szeptember 26-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

OTP Bank Liga:

– A FEB az FTC – Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 100.000 Ft, a Diósgyőrt, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és az MLSZ szidalmazása) 300.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

– A FEB a Fehérvár – Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a Fehérvárt, mint visszaesőt a rend nem megfelelő biztosításáért (az ellenfél egyik játékosának lelocsolása), valamint szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és az ellenfél egyik játékosának szidalmazása) 250.000 Ft, a Honvédot, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél, az ellenfél egyik játékosának és a mérkőzés játékvezetőjének szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

– A FEB a Mezőkövesd – Újpest mérkőzéssel kapcsolatban a Mezőkövesdet mérkőzésrendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért és szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (a mérkőzés játékvezetőjének szidalmazása) 100.000 Ft, az Újpestet, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (sportszakemberek szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Merkantil Bank NB II

– Fekete Máté (Budafok), mert a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott 2, Forró Gyula (Nyíregyháza), mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt 3 soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

– A FEB az MTK – Soroksár mérkőzéssel kapcsolatban a Soroksárt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél, az ellenfél egyik játékosának és sportszakemberének a szidalmazása), valamint becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető magatartásáért, rasszista megnyilvánulásért 500.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

– A FEB tárgyalás megtartása után a Nyíregyháza ellen az MTK elleni mérkőzéssel kapcsolatos határozatában kiszabott 100.000 Ft-os pénzbüntetést hatályában változatlanul fenntartotta.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

LISBON, PORTUGAL - MARCH 25: Head coach Bernd Storck of Hungary looks on during the 2018 FIFA World Cup Qualifying Group B match between Portugal and Hungary at Luz Stadium on March 25, 2017 in Lisbon, Portugal.  Rodrigo Cabrita / Anadolu Agency
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.