932 nap múlva játsszák az új Puskás-stadion nyitómeccsét

Az Index.hu szúrta ki, hogy az Európai Unió közbeszerzési értesítőjének szombati közleményéből kiderült, mikor játsszák az új Puskás Ferenc Stadion nyitómérkőzésén. Az ominózus mondat így hangzik: a megrendelői ütemterv módosítása figyelemmel van Magyar Labdarúgó Szövetséggel született azon megállapodásra is, amely szerint a 2019. november 25-re tervezett próbamérkőzés zökkenőmentes megszervezése érdekében 2019. szeptember 1-től az MLSZ munkatársai és más illetékesek számára biztosítja a bejutást a stadionba. A portál emlékeztet rá, hogy a stadion ára megsokszorozódott, a méretei viszont fokozatosan csökkentek. A másik érdekesség, hogy módosítani kellett a projekt ütemezését. Hogy ez pontosan mit takar, azt nem tartalmazza a közlemény. Az átadás hivatalos határideje egyébként 2019. október 31.

Az Index.hu szúrta ki, hogy az Európai Unió közbeszerzési értesítőjének szombati közleményébőlkiderült, mikor játsszák az új Puskás Ferenc Stadion nyitómérkőzésén.

Az ominózus mondat így hangzik: a megrendelői ütemterv módosítása figyelemmel van Magyar Labdarúgó Szövetséggel született azon megállapodásra is, amely szerint a 2019. november 25-re tervezett próbamérkőzés zökkenőmentes megszervezése érdekében 2019. szeptember 1-től az MLSZ munkatársai és más illetékesek számára biztosítja a bejutást a stadionba.

A portál emlékeztet rá, hogy a stadion ára megsokszorozódott, a méretei viszont fokozatosan csökkentek.

A másik érdekesség, hogy módosítani kellett a projekt ütemezését. Hogy ez pontosan mit takar, azt nem tartalmazza a közlemény. Az átadás hivatalos határideje egyébként 2019. október 31.