Hírek

Bale szezonja véget ért – sajtóhír

A walesi játékos tizenhetedszer sérült meg a Real színeiben.

Kapcsolódó cikkek

Korábban beszámoltunk arról, hogy Gareth Bale sérülése után visszatért a Real Madrid kezdőjébe az FC Barcelona elleni vasárnapi csúcsrangadón, ám alig negyven percnyi játék után le kellett cserélni, mivel nem tudta folytatni a játékot – helyét Asensio vette át.

A Mirror legfrissebb összefoglalójából kiderül: amióta (2013 szeptember) a walesi játékos a spanyolokat erősíti, ez volt a 17. sérülése.

Zidane-t később arról kérdezték, megbánta-e, hogy 85 millió fontos játékosnak rögtön a kezdőcsapatban adott lehetőséget az El Clásicón.

– Gareth azt mondta nekem, hogy rendben van, és izgatottan várja, hogy végre játszhasson. Nem bántam meg, hogy lehetőséget adtam neki. Szomorú vagyok, hogy újra megsérült, de az ilyen dolgokat nem tudjuk kontrollálni. Holnap már okosabbak leszünk, reméljük, nem hosszútávra dőlt ki – így a francia mester.

Bale az idei szezonban csupán huszonhat mérkőzésen kapott lehetőséget, ezek közül csupán tíz alkalommal játszotta végig az aktuális találkozót.A Mirror legfrissebb beszámolója szerint könnyen elképzelhető, hogy az idei szezonban a madridiak maradék hat mérkőzésén már nem lép pályára Bale.

Olvasói sztorik