Jong Ajax-Jong Utrecht

Jong Ajax-Jong Utrecht +3.5 A két tartalékcsapat meccsén sok-sok találatot várunk... Már többször megsüvegeltük az Ajax tartalékainak idei teljesítményét, így ezúttal az örömódáktól eltekintenénk. A szikár tények önmagukért beszélnek: noha nem játszhatnak osztályozót, mégis stabilan a dobogón tanyáznak. 58 egységüknek nagy részét odahaza húzták be, mérlegük 10-4-1, gólkülönbségük pedig 44-20! Marcel Keizer alakulatának jókor jött a szünet, kicsit visszaesett a fiatalok teljesítménye, ami annyit jelent, hogy az utolsó öt bajnokijuk közül csak egyet tudtak behúzni. A keret szinte teljes lesz, egy jobbhátvéd nem bevethető. A +3,5-ös statisztikájuk 16/15! Az utrechti srácokról azért nem tudunk ilyen szép dolgokat leírni... A társaság az alsóház tagja, szerencséjükre az Achilles megoldotta a kiesés kérdését. A csapat a 18. 28 ponttal, vendégségben egy csődtömeg: 1-3-11-es mutatójukhoz 15-38-es gólkülönbséget hoztak össze Pronk mester fiai. A formájuk tragikus volt hosszú időn át, ám legutóbb otthon elverték az FC Eindhovent (3-1). A védelmük pocsék, a harmadik legtöbb gólt kapták, majdnem kijön a meccsenkénti kettes átlag (31/61). Egy ötgólos csatáruk sérült, a házi gólkirályt pedig felrendelte magához a nagycsapat. Azt gondoljuk, hogy a mérkőzést a hazaiak nyerik meg, jöhet akár a hendis H is, viszont a sok találatot még ennél is jobban érezzük. Négyig jó eséllyel eljutnak a felek. Tippünk így: +3.5!

Jong Ajax-Jong Utrecht +3.5!

A két tartalékcsapat meccsén sok-sok találatot várunk…
Már többször megsüvegeltük az Ajax tartalékainak idei teljesítményét, így ezúttal az örömódáktól eltekintenénk. A szikár tények önmagukért beszélnek: noha nem játszhatnak osztályozót, mégis stabilan a dobogón tanyáznak. 58 egységüknek nagy részét odahaza húzták be, mérlegük 10-4-1, gólkülönbségük pedig 44-20! Marcel Keizer alakulatának jókor jött a szünet, kicsit visszaesett a fiatalok teljesítménye, ami annyit jelent, hogy az utolsó öt bajnokijuk közül csak egyet tudtak behúzni. A keret szinte teljes lesz, egy jobbhátvéd nem bevethető. A +3,5-ös statisztikájuk 16/15!
Az utrechti srácokról azért nem tudunk ilyen szép dolgokat leírni… A társaság az alsóház tagja, szerencséjükre az Achilles megoldotta a kiesés kérdését. A csapat a 18. 28 ponttal, vendégségben egy csődtömeg: 1-3-11-es mutatójukhoz 15-38-es gólkülönbséget hoztak össze Pronk mester fiai. A formájuk tragikus volt hosszú időn át, ám legutóbb otthon elverték az FC Eindhovent (3-1). A védelmük pocsék, a harmadik legtöbb gólt kapták, majdnem kijön a meccsenkénti kettes átlag (31/61). Egy ötgólos csatáruk sérült, a házi gólkirályt pedig felrendelte magához a nagycsapat.
Azt gondoljuk, hogy a mérkőzést a hazaiak nyerik meg, jöhet akár a hendis H is, viszont a sok találatot még ennél is jobban érezzük. Négyig jó eséllyel eljutnak a felek. Tippünk így: +3.5!

Címkék: