Hírek

Az MTK mestere többet vár a fiataloktól, s igazolásokat is tevez

Két-három játékos érkezésére számít Tamási Zsolt.

Tamási Zsolt az MTK újdonsült vezetőedzője volt a vendége az M4 Sportreggeli című műsorának, ahol a csapat januári felkészülése mellett esetleges igazolásokról is szót ejtett.
– Ma találkozunk először a csapattal, holnap, holnapután állapotfelmérő vizsgálatok lesznek, s hétfőn kezdődik meg a felkészülés. Január 29-étől egy hétig Törökországban leszünk, ahol három nemzetközi mérkőzést játszunk, összesen pedig hét mérkőzést szervezetünk a csapatnak.

– Természetesen szeretnénk megőrizni az NB I-es tagságunkat. Az őszi szereplésünk megmutatta miben kell előrelépnünk, valóban a góllövéssel volt hadilábon a csapat, amely egy olyan negatív spirálba került, amiből nem tudott kijönni. A társaság nagyon jól dolgozott, de sajnos ez az eredményekben nem mutatkozott meg. Nem szeretnénk letérni arról az útról, hogy fiatalokat építünk be a csapatba, szerepet fognak kapni tavasszal, de pl. Vogyicska Bálinttól is sokkal többet várok. Azt gondolom, lehet rájuk számítani, a profivá válás útján rögös út vezet, de fontos, hogy a szezon végén ne essünk ki az élvonalból, ezért két-három új játékost is szeretnénk szerződtetni. Folynak a tárgyalások, reményeim szerint a felkészülés kezdetére biztossá válik az érkezők névsora.

Olvasói sztorik