Hírek

Eldőlt! Csak vénaszkennerrel mehetnek be a fradisták a kupadöntőre

A Magyar Labdarúgó szövetség tájékoztatása szerint az Újpest FC és a Ferencváros vezetői megegyeztek, hogy nem lesz semleges szektor, így mindkét szurkolótábor egyaránt 8600-8600 jegyet vásárolhat.

A Fradi részére kijelölt szektorokba kizárólag a Ferencváros klubkártyájával rendelkezők juthatnak belépőhöz. A stadionba való belépésre – a hazai bajnoki mérkőzések gyakorlatának megfelelően – a stadionkártya bemutatása, illetve a biometrikus azonosítás után lesz lehetőség. Az Újpest FC szurkolói kizárólag újpesti szurkolói kártyával vásárolhatnak belépőket a találkozóra. A Groupama Arénába a jegyek vonalkódjának és klubkártya ellenőrzésével juthatnak be a szurkolók.

A semleges nézők MLSZ-kártyával és harmadik csapat klub kártyájával a VIP szektorokba vásárolhatnak jegyet, az interneten és a TEX irodáiban.

Jegyeket 2500, 3500, 4500, 6500 és 8000 forintos áron lehet vásárolni, míg a VIP bronz szektorokba 12 000, a VIP Goldba 20 000 forintba kerülnek a helyek.

A jegyek értékesítését a Ferencváros és az Újpest FC is a hétvégi derbit (április 23., szombat, 20.30 óra) követően, hétfőn kezdi meg.

A mérkőzést május 7-én 20:30-tól rendezik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik