Hírek

Megvan Dárdai titkos receptje a Dortmund ellen

Egy disznó hozhatja meg a szerencsét a Német Kupa elődöntőre.

Egy különleges mérkőzés különleges intézkedést igényel. Azért, hogy a kupa elődöntőben minden flottul menjen, id. Dárdai Pál egy extra nagy disznóval indul a német fővárosba.

Mint minden fontos mérkőzés alkalmával, Dárdai Pál édesapja ezúttal is Berlinbe utazik fiához, hogy a helyszínen tekintse meg a szerdai, Dortmund elleni összecsapást. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, szakmáznak egy kicsit, az apa tanácsokkal látja el a fiát.

– Ő az egyik legfontosabb ember az életemben, nagyon nagy tapasztalattal rendelkezik, ismeri az összes trükköt. Minden beszélgetésünk alkalmával tudok tanulni tőle valamit – mondta édesapjáról a Hertha trénere, majd elárulta a Dortmund elleni győzelem receptjét. – Legutóbb, amikor meglátogatott, egy fél disznót hozott otthonról. Ezúttal egy egész „szerencsedisznóra” lesz szükség, aminek a segítségével remélhetőleg bejutunk a fináléba.

Egyedül a határellenőrzés kelt aggodalmakat ifj. Dárdai Pálban.

– Remélem az ellenőrök szemet hunynak a disznó felett, és átengedik aput a határon – nyilatkozta a magyar edző a Bz-berlin.de honlapnak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik