BL és bajnoki!

Juventus-Bayern München 1X A rangadón az olasz együttes akár előnyt is szerezhet a visszavágóra. A talján bajnok óriási szériát futott, pénteken azonban csak ikszelni tudott Bolognában. A zebrák így is elképesztő formában vannak, október vége óta nem kaptak ki, zsinórban behúztak 15 Serie A-s összecsapást. A Napolival vív különversenyt a a bajnoki címért. A BL-ben is magabiztosan szerepelnek Marchisióék, a D-csoportban a Manchester City mögött léptek tovább. Otthon még gólt sem kaptak Buffonék. A keretben vannak hiányzók, Caceres tuti, hogy nem szerepelhet, Chiellini, Alex Sandro és Mandzukic játékára viszont van remény. A Bayern nyolc pontos fórral vezeti a Bundesligát, a piros-fehéreket a dortmundiak üldözik, de a salátástál idén is nagy eséllyel Münchenbe kerül. Pep Gurdiola alakulata idegenben is erős, a bajnokságban és a BL-ben is mindössze egyszer hibáztak Lewandowskiék. Az elitligában könnyedén nyerték meg az F-jelű kvartettet, az Alliainzban három mérkőzésen 14 gólt szereztek. A spanyol szakember nem számíthat Boatengre és Javi Martinezre, rajtuk kívül kérdéses Götze, Ribery és Benatia szerepeltetése. Milyen mérkőzésre számítunk? Nos, nem várunk sok gólt, könnyen lehet, hogy a szünetig nem is esik találat. A Juve egyben van, jó eséllyel ma előnyt szerez a visszavágóra. Tippünk tehát: 1X! Reading-Rotherham 1! A kiesőjelölt nem tud pontot szerezni a Madejski Stadionban A Reading csak a 16. helyről várhatja a folytatást, a gárdának 37 pontja van. Otthon nem különösebben erős (6-7-3), kevés gólt lő, de keveset is kap (17-10). A formája kissé szeszélyes, a Championshipben két hazai 0-0 után az FA Kupában 3-1-gyel búcsúztatták a WBA-t a Madejski Stadionban! Brian McDermott menedzser együttese hátrányba került a birminghamiakkal szemben, de Mc.Shane-ék rendezték soraikat, és fordítani tudtak. A keretben nincs eltiltott játékos, és sérülés sem nehezíti a szakmai stáb munkáját. A Rotherham bajban van, a társaság 26 egységgel a 22., azaz kieső pozícióból várja sorsa jobbra fordulását. Az eredménytelenség hatására Neil Redfearnt kirúgták, érkezett a rutinos Neil Warnock, akinek bent kellene tartania a piros-fehéreket a második vonalban. Nem lesz egyszerű feladat, különösen idegenbeli produktumán kellene javítaniuk Newelléknak (2-2-12). Az új trénerrel eddig egy találkozót vívtak meg Campék, akkor nem sikerült a pontszerzés a lényegesen erősebb Burnley otthonában. A keretben egy középhátvéd tölti eltiltását. Októberben döntetlent játszott egymással a két együttes, az előző kiírásban a Rerading pályaválasztásával simán nyertek a kék-fehérek. Ma is erre látunk esélyt. Tippünk így: 1-es!

Juventus-Bayern München 1X!

A rangadón az olasz együttes akár előnyt is szerezhet a visszavágóra.
A talján bajnok óriási szériát futott, pénteken azonban csak ikszelni tudott Bolognában. A zebrák így is elképesztő formában vannak, október vége óta nem kaptak ki, zsinórban behúztak 15 Serie A-s összecsapást. A Napolival vív különversenyt a a bajnoki címért. A BL-ben is magabiztosan szerepelnek Marchisióék, a D-csoportban a Manchester City mögött léptek tovább. Otthon még gólt sem kaptak Buffonék. A keretben vannak hiányzók, Caceres tuti, hogy nem szerepelhet, Chiellini, Alex Sandro és Mandzukic játékára viszont van remény.
A Bayern nyolc pontos fórral vezeti a Bundesligát, a piros-fehéreket a dortmundiak üldözik, de a salátástál idén is nagy eséllyel Münchenbe kerül. Pep Gurdiola alakulata idegenben is erős, a bajnokságban és a BL-ben is mindössze egyszer hibáztak Lewandowskiék. Az elitligában könnyedén nyerték meg az F-jelű kvartettet, az Alliainzban három mérkőzésen 14 gólt szereztek. A spanyol szakember nem számíthat Boatengre és Javi Martinezre, rajtuk kívül kérdéses Götze, Ribery és Benatia szerepeltetése.
Milyen mérkőzésre számítunk? Nos, nem várunk sok gólt, könnyen lehet, hogy a szünetig nem is esik találat. A Juve egyben van, jó eséllyel ma előnyt szerez a visszavágóra. Tippünk tehát: 1X!

Reading-Rotherham 1!

A kiesőjelölt nem tud pontot szerezni a Madejski Stadionban!
A Reading csak a 16. helyről várhatja a folytatást, a gárdának 37 pontja van. Otthon nem különösebben erős (6-7-3), kevés gólt lő, de keveset is kap (17-10). A formája kissé szeszélyes, a Championshipben két hazai 0-0 után az FA Kupában 3-1-gyel búcsúztatták a WBA-t a Madejski Stadionban! Brian McDermott menedzser együttese hátrányba került a birminghamiakkal szemben, de Mc.Shane-ék rendezték soraikat, és fordítani tudtak. A keretben nincs eltiltott játékos, és sérülés sem nehezíti a szakmai stáb munkáját.
A Rotherham bajban van, a társaság 26 egységgel a 22., azaz kieső pozícióból várja sorsa jobbra fordulását. Az eredménytelenség hatására Neil Redfearnt kirúgták, érkezett a rutinos Neil Warnock, akinek bent kellene tartania a piros-fehéreket a második vonalban. Nem lesz egyszerű feladat, különösen idegenbeli produktumán kellene javítaniuk Newelléknak (2-2-12). Az új trénerrel eddig egy találkozót vívtak meg Campék, akkor nem sikerült a pontszerzés a lényegesen erősebb Burnley otthonában. A keretben egy középhátvéd tölti eltiltását.
Októberben döntetlent játszott egymással a két együttes, az előző kiírásban a Rerading pályaválasztásával simán nyertek a kék-fehérek. Ma is erre látunk esélyt. Tippünk így: 1-es!

Címkék: