Hírek

Van Persie a Barcelonában?

Friss átigazolási pletykák.

Kapcsolódó cikkek

A Daily Mail információi alapján a Barcelona érdeklődik Robin van Persie iránt. A BL-címvédő meglehetősen szenved idén, kevés gólt szereznek – ezt a problémát orvosolná a holland csatár, aki a legutóbbi, csehországi Eb-selejtezőn öngólt és gólt is szerzett.

A Barcánál Henrik Larsson óta nincs olyan jellegű csatár, mint amilyen RvP lehetne, ezért a hírek szerint energiákat mozgósítanának az átigazolásra – ami nem is reménytelen, hiszen a nyáron a Fenerbahcéhoz szerződő holland máris távozna.

Jarmolenko marad Kijevben. Vagy mégsem?

A Dinamo Kijev üdvöskéje, Andrij Jarmolenko már hosszú évek óta pazar formában van, régóta cikkeznek arról, hogy egy valódi topklubhoz igazoljon, de egyelőre várat magára a tranzakció. Sőt: nemrég hosszabbított a Kijevvel. A 25 éves játékos ennek ellenére azt nyilatkozta:

– Továbbra is ki szeretném próbálni magam a legerősebb európai bajnokságok legjobb csapatainak színeiben. Amennyiben megfelelő ajánlat érkezik, ki fogjuk találni, hogy miként oldhatnánk meg a helyzetet úgy, hogy az minden félnek jó legyen.

José Mourinho egyébként megtekintette azt az Ukrajna-Spanyolország Eb-selejtezőt, ahol Jarmolenko is pályára lépett (bár csapata rúgott gól nélkül szenvedett vereséget). A játékos tavaly már kis híján a Premier League-be igazolt, ám annak ellenére, hogy a klub már elfogadta a 15 millió eurós ajánlatot, a szélső meggondolta magát.

Rövid hírek

Az 56-szoros angol válogatott Joe Cole 35 napra kölcsönbe kerül az angol harmadosztályú Coventry City csapatához. A még mindig csak 33 éves játékos az Aston Villától érkezik.

A Kazahsztán elleni Eb-selejtezőn megsérült a Newcastle United kapusa, a holland Tim Krul – a hálóőr a szezonban már nem játszhat térdsérülése miatt. Steve McClaren, a csapat menedzsere azonban egyértelművé tette: nem terveznek azonnal új kapust igazolni, arra elég lesz a januári átigazolási időszak.

Olvasói sztorik