Hírek

Újpesti csalódottság: nem egyszerű 11 védekező játékos ellen focizni

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Balogh Balázs a klub hivatalos honlapján értékelte a Puskás elleni 2-2-t. A lilák alapembere egy percig nem titkolta csalódottságát.

– Nem így terveztük ezt a mérkőzést. Viszont hálásak vagyunk többek közt a remek hangulatért, amit a szurkolók a stadionba varázsoltak, különösen akkor, amikor már vészesen fogyott az idő, és a megszerzett egy pontért is. Úgy kezdtük a mérkőzést, amire edzőnk, Nebojsa Vignjevic kért minket, nevezetesen, hogy amennyire csak lehet, nyomjuk a saját kapujuk elé a Puskás Akadémiát. Rendkívüli módon koncentráltunk, és mihamarabb meg akartuk szerezni a vezetést, aztán mikor ez meglett, a koncentrációnk és a lendületünk is alább hagyott, és kaptunk két gyors gólt, amire senki sem számított. Természetesen a rendkívül meleg időjárás sem kedvezett, de nem lehet mindent erre fogni. Azért jókor jött a szünet – mondta Balogh Balázs.

Balogh azt mondtan Vignijevics felkészítette a szünetben őket, hogy mi várható a második félidőben.

– Az öltözőben mesterünk felkészített bennünket arra, hogy ellenfelünk vissza fog állni és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy az eredményt tartsa a mérkőzés végig, ezért arra kért minket, hogy még az első félidőnél is nagyobb nyomást helyezzünk a vendégekre, azonban ez nem könnyű feladat. Azt gondolom, mi mégis végig a Puskás Akadémia térfelén tudtuk tartani a labdát, a ma kiértékelt statisztikák is ezt mutatták, valamint folyamatosan benne volt a levegőben egy esetleges gól, de mint mondtam, nem egy hálás feladat tizenegy védekező játékos közt a kapuba találni. Voltak átlövéseink és veszélyes kapu elé ívelt labdáink is, sajnos a mérkőzés végén tudtuk csak feltörni ezt a védekezést, és utána már nem volt idő megszerezni a győztes gólt. Szerintem arra már csak perceket kellett volna várni.