Hírek

Lőrinc Antal a PMFC edzői stábjában

A mecsekaljaiak korábbi játékosa az U19-es csapatot irányítja majd, bár aláírt szerződése még nincs.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pénteken megtartotta első edzését a PMFC új szakmai stábja, és Márton Gábor irányításával volt tréning szombaton és hétfőn is. Azzal tehát nincs baj, hogy ne lenne meló, azzal már sokkal inkább, hogy játékos alig akad – pedig a bajnokság nem fog várni, augusztus 16-án megkezdődik, az átigazolási időszak pedig most pénteken éjfélkor lezárul – írja a bama.hu

Az „újraélesztés” után lassan tér vissza az élet a PMFC-be, de már látszik, hogy beindult a gépezet. A stadion pályáin és Kovácstelepen is vannak edzések, remélhetőleg minél előbb minden csapatnál elérik az üzemi hőfokot.

Edzésbe álltak már az U19-esek is, akikkel Lőrinc Antal foglalkozik. Győri János elmondta, hogy a korábban a PMFC-ben is futballozó, majd ugyanitt másodedzőként is dolgozó, legutóbb a Szentlőrinc NB III.-as csapatát irányító szakemberrel megegyeztek, de aláírt szerződése még nincs. Váltás lesz az U17-esek kispadján is, Kósa Sándor ugyanis a PVSK-hoz igazolt – a gyerekek és a szülők nagy bánatára.

– A munka elkezdődött, Kulcsár Árpáddal, az akadémia szakmai vezetőjével közösen folyamatosan tárgyalunk, egyeztetünk játékosokkal, edzőkkel – tette hozzá Győri János.

Olvasói sztorik