Hírek

Megérkezett az U20-csapat

Vihar miatt órákat késett a repülőgép.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A vártnál is hosszabb utazást követően elfoglalta szállását az új-zélandi New Plymouth-ban a világbajnokság előtt álló U20-as válogatott.

Korosztályos együttesünk kedden délután indult el Budapestről, ahonnan Frankfurt, Hongkong és Auckland érintésével érkezett meg New Plymouth városába. Hongkongból a viharos időjárás miatt kétórás késéssel indult el Új-Zélandba a csapat repülőgépe, ezért csúszott a megérkezés a tervezetthez képest. Aucklandból még ötórás buszozás következett – írja az MLSZ honlapja.

Új-Zéland már a világbajnokság lázában ég, a reptéren és a buszozás során is lépten-nyomon feltűnnek a vébé hirdetései, emblémái. A szigeten egyébként esős, az őszi évszakra jellemző időjárás fogadta a magyar küldöttséget. Válogatottunk helyi idő szerint este 10 órakor érkezett meg a szállásra, ezért a szobák elfoglalása után aludni tértek a játékosok. Pénteken regeneráló edzés vár a játékosokra, szem előtt tartva a minél gyorsabb akklimatizációt a tízórás időeltolódáshoz.

A keret két tagja, a ferencvárosi Nagy Ádám és Nagy Dominik csütörtökön délután indulnak a csapat után. A két játékos szerda este még a Magyar Kupa döntőjén volt érdekelt, Nagy Ádám kezdőként hetven percet játszott, Nagy Dominik nem lépett pályára – írja az MLSZ honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik