Hírek

Böde Dániel Kupa lesz Pakson

A Paksi FC gyermeklabdarúgó-tornát rendez vasárnap a Fehérvári úti Stadionban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Újból meghívásos futball fesztiválra kerül sor a Fehérvári úti Stadion összes pályáján, U7-es, U9-es, U10-es, U11-es és az U12 csapatok számára, most már harmadik alkalommal. Ahogy eddig, úgy most is a Paks saját nevelésű játékosairól kapták nevüket a korosztályos csoportok:

Heffler Tibor Kupa (U7)

Szabó János Kupa (U9)

Fiola Attila Kupa (U10)

Haraszti Zsolt Kupa (U11)

Böde Dániel Kupa (U12)

A névadók mindegyike elfogadta a felkérést, és ők adják át a díjakat a résztvevőknek. A tornára többek között olyan csapatok fogadták el a meghívást, mint az Atomerőmű SE, a Kalocsai Méhecskék, a Szekszárdi UFC, vagy a Videoton. Várhatóan ismét több száz gyermek fog közös szenvedélyének, a labdarúgásnak hódolni – írja a paksifc.hu.

Osztermajer Gábor utánpótlás-szakágvezető elmondta, hogy a fesztivál célja egyrészt a foci népszerűsítése, valamint a tavaszi időszakban versenyzés biztosítása, a sportszakmai feladatok megvalósítása. Nem elhanyagolható hozadéka a rendezvénynek az sem, hogy kitűnő lehetőséget ad a sportkapcsolatok ápolására.

A torna 9 órakor kezdődik, és minden csoportgyőztes kupában és oklevélben, míg a többiek oklevélben részesülnek. Természetesen díjazni fogjuk a gólkirályt, de a legjobb kapust is, és elkészül a fesztivál válogatottja is.

A belépés ingyenes, várunk mindenkit!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!